Meld je aan

Daarom Tour Rijopleiding


Meld je nu aan

Prijzen


30 lessen pakket
€ 1950,-
  • Praktijk Examen
  • Tussentijdse toets
  • PlanGo App
  • Je bespaart € 50,-

Overige prijzen

Losse les
€ 50,-
10 rittenkaart
€ 490,-
Tussentijdse toets
€ 240,-
Praktijkexamen
€ 260,-
Her-examen
€ 260,-
Faalangst examen
€ 310,-
Opfrisles (50 min)
€ 50,-

Opfrislessen & Rijangst

Steeds meer mensen hebben behoefte aan opfrislessen. De reden hiervoor is vaak heel verschillend. Sommige bestuurders hebben rijangst, terwijl een ander lang niet heeft gereden en/of het voor zichzelf en de medeweggebruikers verstandig vindt om de kennis en vaardigheden bij te schaven.

Het rijden in een parkeergarage, parkeren of zelfs tunnel-rijden en snelwegen behoren ook tot de mogelijkheid.

Neem nu contact op met Tour rijopleiding en meld je aan voor de opfris-les of rijtraining!

Westerscheldetunnel

Tijdens je rijopleiding lessen we niet alleen in Terneuzen en omgeving, maar rijden we ook door de langste tunnel van Nederland "De Westerscheldetunnel". Zeker als beginnend bestuurder is het rijden door de 6,6 km lange tunnel een hele belevenis.

Bij het naderen van de tolpoort komt er veel op je af. Daarom wil Tour rijopleiding jou laten ervaren hoe het is om bij het tolplein aan te komen rijden en de juiste tolpoort te kiezen.

In Zeeuws-Vlaanderen kennen we geen snelwegen om te ervaren hoe het is om in- en uit te voegen in hogere snelheden, het inhalen en ingehaald worden. Daarom rijden we tijdens deze lessen via de snelweg naar de steden zoals Vlissingen, Middelburg en Goes.

Cadeaubonnen

Ken jij iemand die zijn rijbewijs nog niet heeft, met klamme zweethanden achter het stuur zit, of het lastig vindt om te parkeren/ door tunnels/ of op snelwegen te rijden etc.
Geef hem of haar de Tour rijopleiding cadeaubon!