Daarom Tour Rijopleiding


Meld je nu aan

Reviews


Edwin Advocaat

08-06-2021




Fijne lessen met heldere en praktische uitleg. Instructeur is geduldig


Anthony Prins

07-06-2021




Spontaan, vriendelijk en behulpzaam


Carsten Van Waterschoot Van Waterschoot

01-06-2021




Goede rijschool en de praktijk lessen zijn altijd gezellig


Ronald Oostdijk

25-05-2021




Heb fijne leermomenten mogen beleven
Bedankt voor alles !


Stefan Thilleman

18-05-2021




Altijd op tijd de benodigde spullen en lekker persoonlijk


Marco Wegman

22-04-2021




Goede rijschool, veel geleerd op de dagopleiding BE,


Roos Dieleman

22-04-2021




Goede rijopleiding, alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd. En het is altijd gezellig.


Maud Gerritse

20-04-2021




Ik vond Tour Rijopleiding heel erg fijn. Ik merkte heel erg dat alles zo goed mogelijk aangepast naar mij.


Frederique Hoebeke

15-04-2021




Super goede rijschool, heel veel van geleerd. Nooit spijt gehad van mijn keuze om bij Tour te gaan lessen!


Jens de Bakker

12-04-2021




Ik vond het een prettige ervaring en heb veel geleerd tijdens de opleiding. Dankzij deze opleiding van Tour heb ik mijn doelen behaald.


Wouter Koekkoek

12-04-2021




Goeie rijschool alles word netjes stap voor stap uitgelegd van het begin tot het einde


Senna Lensen

30-03-2021




Goede rijopleiding waar je goede info krijgt en veel leert


Pieter de Bruijn

09-03-2021




Heb een gezellige en prettige ervaring gehad. Edwin stemt gerust, is positief en weet goed uit te leggen. Brengt verbeterpunten op een fijne manier aan de orde. Heb veel geleerd in relatief weinig tijd. Ineens geslaagd is ook schouderklopje voor Edwin.


Nina Dankaart

08-03-2021




Heel tevreden over de rijopleiding!


Lieke Van de Wege

08-12-2020




Ik vond het een leuke en leerzame rijschool en ik ben erg blij dat ik hem hier gevolgd heb. Ik ben in een keer geslaagd en werd daarbij goed begeleid.


Romy De Zwarte

03-12-2020




Tour Rijopleiding is top. Edwin is erg geïnteresseerd in je en elke rijles was leuk en informatief!


Sanne Matthijs

24-11-2020




Een hele goede rijopleiding waar je het op je eigen tempo kan leren


Mikay De Jaeger

20-10-2020




Tour Rijopleiding is een enorm goede rijschool waarbij je goed wordt meegenomen in het leerproces


Jaimy Martens

30-11--0001




Mijn ervaring met Tour Rijopleiding was goed, fijn en leerzaam.
Je weet als je bij Tour Rijopleiding gaat lessen dat je bij iemand terecht komt die weet waar hij het over heeft en alles aan doet om jou te laten slagen.