Daarom Tour Rijopleiding


Meld je nu aan

Reviews


Nora Zegers

27-06-2022




Super!


Celesta Roelandt

16-06-2022




Ik ben heel erg tevreden met Tour- Rijopleiding. In een hele korte tijd heb ik heel erg veel geleerd en uiteindelijk mijn doel gehaald!!


Mick defeijter

02-06-2022




Rijopleiding Tour is een zeer goede rijopleiding. Je wordt in goede handen genomen daar en is dus zeker een aanrader!


Massimo Walhout

02-06-2022




rustig en leerzaam


Jorrit Timmers

31-05-2022




Al met al een zeer fijne rijschool. Heb nooit met tegenzin in de auto gezeten en heb super veel geleerd.


Anne Couque

31-05-2022




Het was een goede ervaring


Fleur Visser

24-05-2022




Fijne rijschool, zeker een aanrader!


Yordi de Gardeijn

23-05-2022




Zeer prettig!


Veerle Dees

17-05-2022




Mijn ervaring met Tour Rijopleiding is erg positief. Edwin is een heel fijne en positieve instructeur. Door de goede lessen ben ik in 1 keer geslaagd en mag ik terugkijken op een erg leerzame en goede tijd.


Marinka Dekker

14-04-2022




Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Tour Rijopleiding. Het is fijn dat je altijd terecht kan bij je instructeur met vragen of onduidelijkheden.


Dion de Ritter

11-04-2022




Alles super goed geregeld en heel duidelijk.


Olaf Timmer

10-03-2022




Een fijne partij waarbij op een prettige en praktische manier de kandidaat voorbereidt wordt op het examen


Max de Moor

08-03-2022




De rijlessen waren erg fijn en leerzaam. Doordat het persoonlijk was kon je goed je fouten bespreken, verbeteren en volgende keer goed doen. Daardoor ging je goed vooruit en leerde je snel. Een fijne auto en leuke rijlessen. Zeker aan te raden!


Aisha van de Velde

07-03-2022




Het was een fijne ervaring alles was duidelijk en als ik iets niet begreep kon het zo weer uitgelegd worden


Robert Erkelens

24-02-2022




De beste keuze voor het behalen van o.a. je BE rijbewijs


Thomas Vervaeck

21-02-2022




ik vond mijn ervaring een fijne ervaring, jammer genoeg had ik veel achterstand door corona maar die is goed opgepakt


Lars Witte

17-02-2022




Heel leerzaam


Déjan Mulder

01-02-2022




Al met al een top rijopleiding die je echt goed wilt helpen en niet de kantjes ervan af loopt.


Frederique Scheers

24-01-2022




Heel erg leerzaam, gezellig en comfortabel


Boris Epskamp

17-01-2022




Erg fijne samenwerking. Rustige en duidelijke uitleg. Altijd mogelijk om de lessen evt te verzetten als dit nodig was.


Arthur Segers

28-12-2021




Mijn ervaring met tour is uitstekend.


Hessel de Zoete

27-12-2021




Ik vond het erg gezellig in de auto en heb veel geleerd. Eerst vond ik het autorijden erg moeilijk maar door middel van de goede uitleg vind ik het nu erg leuk om te rijden


Noa Kaas

21-12-2021




Een goede fijne rijschool.
Ze houden je van alles goed op de hoogte en regelen alles tot in de puntjes voor je examens.
RijbewijsApp


Evi Lauwers

16-12-2021




Mijn ervaring bij rijschool tour was top! Was overgestapt van rijschool en heb zeker geen spijt gehad.


Rüstem Can

09-12-2021




Ik raad jullie allemaal aan om bij tour rijopleiding te rijden. Kwaliteit rijopleiding!


Kyllian de Putter

07-12-2021




Het was een goede ervaring, als ik niet de tijd had om een les te rijden. Kon ik altijd afmelden, zolang ik optijd met aangeven was, en weer een nieuwe inplannen. De lessen waren ook altijd goed. Ging nooit met een slecht gevoel naar huis.


Jelle van Lare

30-11-2021




Heel erg tevreden en blij dat ik hier mijn lessen heb gevolgd!


Mathijs Verrmeulen

25-10-2021




De ervaring was zeer fijn, er werd altijd goed gecommuniceerd. De lessen waren leuk en gezellig. En de auto was ook zeer fijn!


Mélanie de Smet

19-10-2021




Ik heb het goed ervaren. Ik durfde in het begin niet te rijlessen. Uiteindelijk ben ik zo goed gecoached dat ik het naar m’n zin had tijdens het rijlessen en was niet meer bang. Heb zoveel zelfvertrouwen gekregen vergeleken met het begin, dat ik in 1 keer geslaagd was!


Ferdinand van Balen

11-10-2021




Fijne en prettige ervaring. Ook duidelijke communicatie over de lessen etc.


Jeffrey Couqué

27-09-2021




Altijd super gezellig alles word goed uitgelegd hele leuke ervaring met deze rijschool.


Tamiya de Kubber

23-09-2021




Als een achtbaan! Wat vond ik elke les spannend maar de rust en af en toe een schop onder de kont heeft er voor gezorgd dat ik geslaagd ben. Ga de gezellige gesprekken nog missen.


Lucille Oostdijk

21-09-2021




Hele duidelijke en rustige lessen


Dino Groenewoud

06-09-2021




Een professioneel ontspannen en vooral goede leraar die met passie zijn werk uitvoert.


Nadia de Bruijn

02-09-2021




Mijn ervaring met Tour Rijopleiding is erg goed. Ik zou zo weer voor deze rijopleiding kiezen. Jullie waren altijd erg attend met kaartjes op feestdagen en ook het rijden zelf was altijd fijn bij Edwin.


Niels de Vaan

31-08-2021




Ik heb een hele leuke fijne tijd gehad tijdens mijn rijlessen. Ik heb er gewoon van genoten! De lessen zijn nooit saai en je kan tijdens de les over van alles praten met Edwin. Hij geeft je een vertrouwd gevoel. De lessen zijn goed opgebouwd naar het examen toe. Dankjewel Edwin!


Damian Senz

19-07-2021




Was gezellig en alles in 1x gehaald dus helemaal top


Elena de Vaan

19-07-2021




Goed


Tessa Kindt

13-07-2021




Ik vond het heel leuk om bij Tour Rijopleiding te lessen omdat Edwin heel veel vertrouwen in je heeft en hij motiveert je. Ik had het nergens anders willen doen.


Edwin Advocaat

08-06-2021




Fijne lessen met heldere en praktische uitleg. Instructeur is geduldig


Anthony Prins

07-06-2021




Spontaan, vriendelijk en behulpzaam


Carsten Van Waterschoot Van Waterschoot

01-06-2021




Goede rijschool en de praktijk lessen zijn altijd gezellig


Ronald Oostdijk

25-05-2021




Heb fijne leermomenten mogen beleven
Bedankt voor alles !


Stefan Thilleman

18-05-2021




Altijd op tijd de benodigde spullen en lekker persoonlijk


Roos Dieleman

22-04-2021




Goede rijopleiding, alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd. En het is altijd gezellig.


Marco Wegman

22-04-2021




Goede rijschool, veel geleerd op de dagopleiding BE,


Maud Gerritse

20-04-2021




Ik vond Tour Rijopleiding heel erg fijn. Ik merkte heel erg dat alles zo goed mogelijk aangepast naar mij.


Frederique Hoebeke

15-04-2021




Super goede rijschool, heel veel van geleerd. Nooit spijt gehad van mijn keuze om bij Tour te gaan lessen!


Jens de Bakker

12-04-2021




Ik vond het een prettige ervaring en heb veel geleerd tijdens de opleiding. Dankzij deze opleiding van Tour heb ik mijn doelen behaald.


Wouter Koekkoek

12-04-2021




Goeie rijschool alles word netjes stap voor stap uitgelegd van het begin tot het einde


Senna Lensen

30-03-2021




Goede rijopleiding waar je goede info krijgt en veel leert


Pieter de Bruijn

09-03-2021




Heb een gezellige en prettige ervaring gehad. Edwin stemt gerust, is positief en weet goed uit te leggen. Brengt verbeterpunten op een fijne manier aan de orde. Heb veel geleerd in relatief weinig tijd. Ineens geslaagd is ook schouderklopje voor Edwin.


Nina Dankaart

08-03-2021




Heel tevreden over de rijopleiding!


Lieke Van de Wege

08-12-2020




Ik vond het een leuke en leerzame rijschool en ik ben erg blij dat ik hem hier gevolgd heb. Ik ben in een keer geslaagd en werd daarbij goed begeleid.


Romy De Zwarte

03-12-2020




Tour Rijopleiding is top. Edwin is erg geïnteresseerd in je en elke rijles was leuk en informatief!


Sanne Matthijs

24-11-2020




Een hele goede rijopleiding waar je het op je eigen tempo kan leren


Mikay De Jaeger

20-10-2020




Tour Rijopleiding is een enorm goede rijschool waarbij je goed wordt meegenomen in het leerproces


Jaimy Martens

30-11--0001




Mijn ervaring met Tour Rijopleiding was goed, fijn en leerzaam.
Je weet als je bij Tour Rijopleiding gaat lessen dat je bij iemand terecht komt die weet waar hij het over heeft en alles aan doet om jou te laten slagen.