Meld je aan

Daarom Tour Rijopleiding


Meld je nu aan

Veel gestelde vragen


Voor vele kandidaten is het theorie examen een struikelblok.
Wat dan weer invloed heeft op de praktijkopleiding.

Daarom kiezen wij ervoor om de leerlingen eerst het theorie examen te behalen!
Om vervolgens zorgeloos met de juiste kennis, inzicht en vooral veel plezier aan de praktijk rijopleiding te beginnen.
Met het 30 lessen pakket geven wij jou de mogelijkheid om de lestijden flexibel in te delen. Het pakket is incl. een Tussentijdse toets. Zo kan je alvast wennen aan de examensituatie. Wat weer bijdraagt aan een hoger slagingspercentage.

Als je de bijzondere verrichtingen goed, vlot en veilig uitvoert, kun je daarvoor zelfs vrijstelling verdienen voor je rijexamen. Kijk voor meer informatie op CBR.nl.

Check onze acties!
De meeste leerlingen bij ons zitten tussen de 30 a 40 rijlessen. Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen die met minder kunnen maar soms ook meer nodig hebben. Landelijk gezien ligt het aantal zelfs op 43 lessen van 60 minuten.

Kijk voor meer informatie op CBR.nl
Tijdens je opleiding gaan we standaard door de Westerscheldetunnel rijden zodat je kan ervaren hoe het is om door de langste tunnel van Nederland te rijden. En ook hoe het is om op het tolplein aan te komen, de juiste laan te kiezen en af te rekenen. Verder zal deze les ook direct in het teken staan van autorijden op de snelweg en in de steden zoals Vlissingen, Middelburg en Goes.
Je kan bij ons in uiterlijk 2 termijnen betalen.

Bij het starten van je lessen betaal je altijd € 600,- en het overige bedrag betaal je dan vòòr les 10. Overige pakketten, praktijk (her)examen of online theorie dienen direct betaald te worden.

Je kunt bij ons betalen per Tikkie of overschrijving bank.
Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom vinden wij het belangrijk om een zo’n compleet mogelijke planning te maken die bij jou past.
Wanneer je andere leerling ophaal of afzet tijdens de rijles, zal dat altijd binnen de route zijn waar het CBR met praktijkexamens kan rijden om de rijles 100% effectief te gebruiken en geen taxirit zal zijn.
Wij gebruiken de rijschoolsoftware van PlanGo. Dat is handig voor ons, maar ook voor jou! In de PlanGo LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen.

Je kunt je in de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen met uitleg en filmpjes over praktijkonderwerpen. Daarnaast kun je ook je theorie leren in de app, met lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens. Zo heb je nog maar één app nodig om je rijbewijs te behalen!

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij een keer niet kan lessen.
Wanneer jij dit ruim op tijd laat weten ( minstens 24 uur voor aanvang van de rijles ) kan deze uiteraard verplaatst worden.
Mocht je de les vergeten zijn of pas binnen de 24 uur afmelden, dan zijn wij genoodzaakt deze les volledig door te berekenen.


Let op! Vraag je eigen verklaring aan zodra je start met lessen. Zo voorkom je dat je onnodig lang moet wachten. Kom je er niet uit, vraag ons dan eerst om advies.
Voordat wij jou praktijkexamen aan kunnen vragen is het belangrijk dat je ons eerst hiervoor machtigt. Voor verdere informatie of om ons te machtigen kijk bij DigiD of ga naar www.cbr.nl.
Voor de tussentijdse toets en theorie/ praktijkexamen moet je eerst de rijschool machtigen met je DigiD.

Let op: je hebt wel een DigiD met sms controle nodig!
Heb je nog geen DigiD of moet je de extra sms controle nog aanvragen dan kan dit gemakkelijk via www.DigiD.nl.

Let op! Vergeet niet je begeleiderspas op tijd aan te vragen. Deze pas heb je nodig om na het behalen van je praktijk examen je rijbewijs aan te kunnen vragen.

De Mazda CX-5 is een sportieve verschijning en mag gezien worden door zijn opvallende uitstraling. Hoewel deze auto op het eerste gezicht groot lijkt biedt hij juist vele voordelen:

  • Veilig op weg met de nieuwste ADAS (rijhulpsysteem)
  • Hogere zit-positie
  • Meer overzicht op de weg
  • De nodige luxe zorgt voor nog meer comfort