Daarom Tour Rijopleiding


Meld je nu aan

Veel gestelde vragen


Met het 20, 25, 30 en 35 lessenpakket geven wij jou de mogelijkheid om flexibel je lestijden in te delen.
Een dubbele les plannen, meerdere keren per week lessen of zelfs een spoedopleiding behoren tot de mogelijkheid bij Tour rijopleiding.
Woon je meer dan 15km van de plaats Terneuzen en wil je thuis opgehaald worden dan is dit alleen mogelijk met een dubbele les of in overleg.

Check onze acties!
Tijdens je opleiding gaan we standaard door de Westerscheldetunnel rijden zodat je kan ervaren hoe het is om door de langste tunnel van Nederland te rijden. En ook hoe het is om op het tolplein aan te komen, de juiste laan te kiezen en af te rekenen. Verder zal deze les ook direct in het teken staan van autorijden op de snelweg en in de steden zoals Vlissingen, Middelburg en Goes.
Het 20, 25, 30 en 35 lespakket kan je bij ons in 2 termijnen betalen.

Bij het starten van je lessen betaal je altijd € 500,- en het overige bedrag betaal je dan pas bij les 10. Kies je voor een losse les, dan kan je deze contant betalen bij aanvang van de les of op factuur per 5 lessen. Overige pakketten, losse tussen tijds toets/ praktijk examen of online theorie dienen direct betaald te worden.

Je kunt bij ons gemakkelijk betalen per IDEAL of overschrijving bank.
Een goede voorbereiding is het halve werk! Daarom vinden wij het belangrijk om een zo’n compleet mogelijke planning te maken die bij jou past.
Wanneer je andere leerling ophaal of afzet tijdens de rijles, zal dat altijd binnen de route zijn waar het CBR met praktijkexamens kan rijden om de rijles 100% effectief te gebruiken en geen taxirit zal zijn.

Wanneer de leerling wenst niet een andere leerling op te halen of af te zetten kan hier rekening mee worden gehouden.
Om het nog makkelijker te maken voor jou, werken wij met een online RIS leskaart. Zo heb jij zelf inzicht in je vordering die je kan inzien met de rijbewijs app.
Met deze app kan je snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de planning van je lessen, betalingen etc.

Het kan natuurlijk voorkomen dat jij een keer niet kan lessen.
Wanneer jij dit ruim op tijd laat weten ( minstens 24 uur voor aanvang van de rijles ) kan deze uiteraard verplaatst worden.
Mocht je de les vergeten zijn of pas binnen de 24 uur afmelden, dan zijn wij genoodzaakt deze les volledig door te berekenen.


Let op! Vraag je eigen verklaring aan zodra je start met lessen. Zo voorkom je dat je onnodig lang moet wachten. Kom je er niet uit, vraag ons dan eerst om advies.
Voordat wij jou praktijkexamen aan kunnen vragen is het belangrijk dat je ons eerst hiervoor machtigt. Voor verdere informatie of om ons te machtigen kijk bij DigiD of ga naar www.cbr.nl.
Voor de tussentijdse toets en theorie/ praktijkexamen moet je eerst de rijschool machtigen met je DigiD.

Let op: je hebt wel een DigiD met sms controle nodig!
Heb je nog geen DigiD of moet je de extra sms controle nog aanvragen dan kan dit gemakkelijk via www.DigiD.nl.

Let op! Vergeet niet je begeleiderspas op tijd aan te vragen. Deze pas heb je nodig om na het behalen van je praktijk examen je rijbewijs aan te kunnen vragen.

De Ford Kuga Midi-SUV is een sportieve verschijning en mag gezien worden door zijn opvallende uitstraling. Hoewel deze auto op het eerste gezicht groot lijkt biedt hij juist vele voordelen:

  • Veilig op weg met de nieuwste ADAS (rijhulpsysteem)
  • Hogere zit-positie
  • Meer overzicht op de weg
  • De nodige luxe zorgt voor nog meer comfort